logo
Fasaderski radovi i toplinske izolacije stambenih zgrada, nebodera, obiteljskih kuća i poslovnih objekata

O nama

KAjzerica R. Cimermana 16 03

T.D.D. gradnja je trgovačko društvo osnovano 16. studenog 2004. godine, a nastalo je iz trgovačko-građevinskog obrta V.M.M. Osnovna djelatnost tvrtke T.D.D. gradnja su završni radovi u graditeljstvu, a to su izrada fasada, strojne žbuke, strojne glazure i soboslikarski i ličilački radovi, u svim vrstama objekata, od obiteljskih kuća do stambenih i poslovnih nebodera.

Osim završnih radova u graditeljstvu tvrtka radi i poslove adaptacija obiteljskih kuća, stanova i poslovno stambenih zgrada. Najveći dio radova izvršeno je u gradu Zagrebu i zagrebačkoj okolici te jedan dio radova na hrvatskom Jadranu (otok Krk, otok Pag).

Neboder Nova cesta 1 01
Kolarova 18 04

Tvrtka T.D.D. gradnja stalno prati tehnološki razvoj u graditeljstvu, nove materijale i tehnologiju izvedbe istih. Velika važnost pridaje se tehnološkom razvoju tvrtke ali nadasve i ljudskim resursima. Osim najsuvremenijih strojeva T.D.D. gradnja ulaže u obrazovanje djelatnika te ih stručno priprema za samostalni i kvalitetan rad na terenu. Djelatnici tvrtke su kvalificirani fasaderi, žbukeri, glazuraši i soboslikari.

obiteljskaKucaZivogoska

Energetska učinkovitost u praksi

Energetska sanacija nebodera i drugih visokih zgrada uz ugradnju najsuvremenijih toplinskih izomaterijala i postavljanje vrhunske završne žbuke. 

Tvrtka zapošljava od 12 - 20 ljudi, a ovisno o potebi i više. Zbog svojeg kvalitetnog, brzog i učinkovitog rada tvrtka je proširila djelovanje po cijeloj Hrvatskoj. Ukoliko imate ikakvih pitanja vezano uz poslove koje izvodimo slobodno nas kontaktirajte!